Košarka

Direktno.rs

09. 06. 2021. 21:43 3

NADMOĆNO! Zvezda pregazila Megu u prvoj utakmici finala plej-ofa

Košarkaši Crvene zvezde i Mege odigrali su prvu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije. Trijumfovali su crveno-beli rezultatom 98:69.

Crvena zvezda je bila nadmoćna tokom cele utakmice i držala je rezultat pod kontrolom. Pred sam kraj meča, crveno-beli su vodili i sa 30 poena prednosti.

Zvezda, predvođena fenomenalnm Ognjenom Dobrićem (20 poena), koji je pogodio dve sjajne trojke na isteku, prvo uvodne, a onda i druge deonice, ni u jednom trenutku nije dozvolila protivniku da joj ugrozi pobedu. Sa druge strane, Filip Petrušev je odigrao jednu od najslabijih partija u sezoni, što se odrazilo na igru Mege, u kojoj je konstantan učinak na ovom meču imao samo Malkom Kazalon. Dejana Radonjića može da raduje igra njegovog tima i rezultat, ali ne i situacija oko Džordana Lojda, koji se povredio krajem treće četvrtine i nije više ulazio u igru, pogotovo, kada se u obzir uzme da je sezona završena za Korija Voldena.

Najkasnije do nedelje saznaćemo ime osvajača titule prvaka Srbije, jer se finalna serija igra do dve pobede. 

Crvena zvezda u finalu juri svoju šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, dok Mega u svom prvom učešću u ovoj fazi domaćeg prvenstva već je napravila veliki rezultat - osvajanje titule došlo bi kao najveći rezultat u klupskoj istoriji.

Košarkaši Zvezde će pokušati da osvoje svoju 21. titulu u istoriji čime bi se izjednačili sa najvećim rivalom Partizanom.

Izabranici Dejana Radonjića su bez većih problema u polufinalu eliminisali Borac sa dve lake pobede, dok je Mega posle velike borbe i tri utakmice eliminisala Partizan.

U tri međusobna duela ove godine, Mega nije uspela nijednom da pobedi.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati