Košarka

Direktno.rs

10. 05. 2021. 15:00 0

Radonjić: Da stisnemo zube i pobedimo

Košarkaši Crvene zvezde sutra uveče će u Beogradu biti pod imperativom pobede nad Igokeom (18.30) kako bi se plasirali u finale ABA lige gde se već nalazi Budućnost.

Posle ubedljive pobede u Beogradu (76:61), Crvena zvezda je u Laktašima lako izgubila (81:68) i za evropske snove potrebno je da u dvorani "Alekandar Nikolić" odigraju u skladu sa mogućnostima protiv rasterećenog rivala.

- Posle niza odigranih utakmica sa Igokeom jasno je da nije slučajno što postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletski su odličan tim koji vešto koristi mogućnosti. Ono što je dobro za nas u ovom trenutku je da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle deset dana. Problem s povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i odsustva nije dao maksimum. Ognjena Dobrića muči povreda skočnog zgloba, ali sam siguran da će da "stisne zube" što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo, a to je pobeda - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Volden traži formu i ritam, u Laktašima nije bio na potrebnom nivou.

- Moramo sa mnogo boljim stavom da uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo 'udarac pravo u usta' u revanšu i moramo da odgovorimo. Ovo je 'do or die' meč, pa moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo, uz dodatni napor i dodatnu motivacija. Izuzetno smo svesni značaja meča, pa i pritiska koji on nosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa velikim samopouzdanjem - jasan je Volden.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati