Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

09. 05. 2021. 07:54 0

NE MOŽE SAM Jokić je grumen zlata, ali... (VIDEO)

Meč koji su mnogi željno iščekivali opravdao je pažnju: opasna tuča Denvera i Bruklina okončana je pobedom gostiju (119:125). Denver je video da može i protiv Bruklina da igra, ali i da ne može samo da se osloni na Nikolu Jokića - 29 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Od 21 poena prednosti do poraza. Tim putem je prošao tim Majkla Melouna. Na ulasku u poslednji minut Bruklin je vodio sa poenom prednosti, kada je Heris prodao loptu, a Jokić nije uspeo da pogodi preko Duranta. Tražio je srpski centar faul u toj situaciji.

Kao i u poslednjem napadu kada je probao u igri ispod koša, ali ni tada nije sviran faul. Posle toga je dobio i tehničku. Žalio se Jokić zbog nedosuđenih prekršaja, ali nije bilo mnogo koristi od toga.

Nagetsi su u poslednjoj četvrtini krenuli da gube gorivo, sa druge strane je Kevin Durant pojačavao, pa je Bruklin uspeo da povede prvi put još od prve četvrtine. Davao je sve od sebe Jokić, pravio je dosta šansi saigačima, međutim čiste situacije nisu koristili Nagetsi pa je zbog toga i Jokićev učinak u asistencijama izostao.

Završio je Jokić meč sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija. Malo mu je nedostajalo i sreće kod sudijskih odluka. Porter je dodao 28 poena. Kod Bruklina su najbolji bili Durant sa 33 i Irving sa dva poena manje. Durant je učinku prišio i 11 skokova i sedam asistencija.

Dok je Nikola Jokić dominirao protiv Bruklina, nažalost je Aleksej Pokuševski propustio meč Oklahome protiv Golden Stejta. A, možda je i bolje jer su Voriorsi ubedljivo dobili taj susret sa 136:97.

NBA - rezultati

Indijana - Vašington 132:133 (124:124)

/Levert 35 - Bil 50/

Filadelfija - Detroit 118:104

/Embid 29 - Bi 14/

Toronto – Memfis 99:109

/Trent 18 - Džekson 20/

Denver – Bruklin 119:125

/Jokić 29 - Durant 33/

Golden Stejt – Oklahoma 136:97

/Kari 49 - Mihalijuk 17/

Portland - San Antonio 124:102

/Lilard 30 - Derozan 20/

Juta - Hjuston 124:116

/Nijang 24 - Martin 27/

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati