Košarka

Direktno.rs

15. 04. 2021. 20:32 2

Glas iz košarkaškog kluba: Vučića podržavaju ucenjeni - to ga najviše boli!

"Ne poznajem nikoga ko iole razmišlja svojom glavom da podržava ovu vlast, a da nije licemer i radi to iz lične koristi, zbog čega tvrdim da nijedan inteligentan čovek ne podržava SNS osim ako nije j..... koja zna da država nestaje, ali je bitno da je njemu lepo. To Vučića garantovano izuzetno boli jer je svestan da ga samo ucenjeni, prisiljeni i koristoljubivi podržavaju u ovom odvratnom pohodu ka propasti Srbije - izjavio je Bogdan Joksimović, predsednik Košarkaškog kluba Crnokosa iz Kosjerića.

Podsetimo, Joksimović je dospeo u žižu javnosti nakon što je napadnut početkom marta ove godine zbog saopštenja u kojem je odbio donaciju u vidu dresova za mlađe kategorije od predsednika opštine Žarka Đokića, čime je, kako je to naveo u saopštenju, odbio da učestvuje u kampanji Srpske napredne stranke.
- Krenuo sam na jutarnju kafu uobičajenom rutom od kuće do kafića. Jedan momak mi je išao pravo u susret, nije se pomakao već me je namerno ramenom udario iz sve snage. To ja vidim kao upozorenje za situaciju u kojoj sam se našao. Mi smo poznanici i on je jako blizak vlasti. Njegov otac je direktor javnog komunalnog preduzeća ovde, kompletna porodica je upletena u strukture vlasti - rekao je Joksimović medijima.

Činjenica da bunt niželigaškog kluba iz jedne od manjih srpskih opština bude nacionalna politička tema, ne govori ništa o košarci, ali nam mnogo govori o državi u kojoj se ta košarka igra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati