Košarka

M. Z.

04. 03. 2021. 07:27 0

BOGDAN 9, BJELICA 6 Trijumfalna noć Srba u NBA

Bogdan Bogdanović je odigrao drugu utakmicu posle oporavka od povrede, a njegova Atlanta je nakon preokreta savladala Orlando 113:112. Srpski as je na terenu proveo 20 minuta, ubacio devet poena uz dva skoka ali se videlo da još traži šut. Trojke je šutirao 1/5. Biže mu potrebno još vremena da uđe u formu. Sakramento je trijumfovao nad Lejkersima 123:120, a Nemanja Bjelica je za 24 minuta imao šest poena, pet skokova i šest asistencija.

Domaćin je na Floridi ubacio čak 39 poena za prvu četvrtinu, imao plus 19 na poluvremenu, a onda su se probudili Houksi. Proradio je šut i smanjili su na minus pet u trećoj četvrtini. Orlando je uzvratio i opet poveo sa 18 razlike da bi Galinari trojkom spustio na minus 12 pred poslednji kvartal.

Bogdanović je pogodio trojku na početku poslednje deonice, a onda su njegovi saigrači ubacili čak sedam trojki u poslednjih šest minuta i preokrenuli na 111:110. Jang je bio najbolji u timu Atlante sa 32 poena, a odličan je bio i Galinari sa 23. Vučević sa 29 i Ros sa 28 su bili najbolji u poraženom timu.

Lejkersi su igrali bez Karuza, Džejmsa, Dejvisa i Gasola, ali su nepredvidivi Kingsi ovaj put imali Badija Hilda, strelca 29 poena, Foks je ubacio 23, Barns 20, za rušenje aktuelnog NBA šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati