Košarka

Milan Zarić

03. 03. 2021. 21:51 0

Očajni Partizan ugrozio Top 8 Evrokupa!

Košarkaši Partizana su ugrozili plasman u četvrtfinale Evrokupa, pošto su u petom kolu Top 16 faze doživeli težak poraz, jer ih je preslišao Trento sa 69:54.

Crno-belima je bila neophodna pobeda kako bi se približili četvrfinalu, međutim ceh su platili očajnoj igri u napadu, pa su posle trećeg poraza u drugom po rangu evropskom takmičenju pali na poslednje mesto u grupi F.

Izabranici Saša Filipovskog su pre meča sa Trentom bili u dobroj situaciji, jer je Lokomotiva pobedila pariski Metropolitan, te je beogradskom timu otvorila put do prvog mesta u grupi.

Morali su crno-beli da pobede Trento kako bi stigli do te borbe sa Metropolitanom u poslednjem kolu za 1. mesto i kako bi izbegli Uniks, ali su umesto toga ubedljivo poraženi od Trenta sa 69:54.

Jedini dobar period je bio prva četvrtina, kada je Partizan ubacio 19 poena i ostavio Trento na 15, ali onda sledi horor.

U naredna dva kvartala je Partizan ukupno imao 17 poena, osam u drugom i devet trećem, što je bio poklon za Trento i Italijani tu situaciju nisu ispustili.

TRENTO - PARTIZAN 69:54 (15:19, 14:9, 25:8, 15:18)

Dvorana: "BLM Grup arena". Igrano bez navijača. Sudije: Robert Lotermozer, Are Haliko, Husejin Dželik.

Trento: Martin 8, Jovanović, Paskolo, Konti, Braun 13, Forej 3, Sanders 10, Mecanote, Morgan 6, Vilijams 16, Ladurner 4, Mej 9.

Partizan: Zagorac 2, Pejdž 5, Dangubić 8, Stefanović, Jaramaz 7, Perkins 5, Jovanović, Janković 7, Radovanović, Tomas 17, Trifunović 3.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati