Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

10. 01. 2021. 08:13 1

Bogdanovića izneli sa terena zbog povrede (VIDEO)

Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i Boban Marjanović nisu imali zapaženi učinak i zajedno su ubacili samo devet poena. Tačnije, to su učinili Bogdanović i Bjelica s obzirom na to da se Marjanović nije ni upisao u listu strelaca.

Bogdan je u porazu Atlante od Šarlota (113:105) igrao 11 minuta i zabeležio je pet poena i jedan skok, ali su njegova minutaža i košgeterski učinak skrojeni povredom kolena u drugoj deonici. I to, čini se, nešto ozbiljnijom, javljaju američki mediji - iako se u prvi mah činilo da je samo istegnuće. Pao je Bogdanović posle jednog duela sa Lamelom Bolom i više se nije vraćao u igru iz koje je iznet.

Bjelica je u porazu Kingsa od Portlanda (125:99) imao samo četiri poena, tri skoka i jednu asistenciju za 12 minuta koliko je proveo u igri.

Beli je iza sebe imao loše šutersko veče (1/5 iz igre, 0/3 za tri poena), kao i cela ekipa Sakramenta koja u odbrani nije imala rešenje za Si-Džej Mekaluma.

Dalas je sa 112:98 dobio Orlando, a srpski centar Boban Marjanović igrao je samo dva minuta. Za to vreme zabeležio je samo jedan skok - bez poena!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati