Košarka

I. V.

06. 12. 2020. 21:02 0

Nikolić na debiju za Borac srušio Bosnu u Sarajevu

Novi trener Borca Dragan Nikolić debitovao je pobedom. U derbiju 9. kola BiH lige Banjalučani su savladali Bosnu u Sarajevu 71:76 (20:15, 20:13, 14:28, 17:20).

Početkom treće četvrtine Bosna je imala čak 19 poena prednosti (49:30), ali je Borac napravio sjajnu seriju (28:5) i došao do preokreta i vođstva (54:58). U neizvesnoj završnici ključne trojke postigli su Nikolić i Tanaskovi za treći ovosezonsk trijumf, a prvu pobjedu u gostima u Ligi BiH.

- Iako smo na poluvremenu gubili 12 poena, i u 25. minutu 19, uspeli smo da preokrenemo. U prvoj četvrtini nam se povredio jedan od najboljih igrača lige Tavarijus Šajn i nije ulazio do kraja. A pre nekog vremena i Duško Knežević, koga duže neće biti na parketu. Fizički nmamo prva dva igrača, ali imamo srce, borbenost i želju, što se i videlo u Sarajevu - rekao je za Direktno.rs Gagi Nikolić, novi trener Borca, posle pobede nad Bosnom.

Nikola Tanasković u pobedničkom timu je dao 28 poena i imao 11 skokova, Nemanja Nikolić je ubacio 16. Na drugoj strani, Luka Igrutinović 27, a Aleksandar Sokolović 13 poena.

Borac se, inače, nalazi na deobi šestog mesta ABA 2 lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati