Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

29. 10. 2020. 14:00 0

Predsednik Partizana o sudbini Šćepanovića

Umesto potvrde uspona forme i nastavka serije dobrih rezultata, Partizan je sinoć na svom terenu doživeo najbolniji udarac od početka sezone. Francuski Burž se u Hali "Ranko Žeravica" osećao kao kod kuće, dominirao je svih 40 minuta i na kraju potpuno zasluženo slavio sa 89:76.

Navijači a pravom pokazuju veliko nezadovoljstvo, mnogi postavljaju pitanje šta će biti sa trenerom Vladom Šćepanovićem, a posle svega je stav izneo i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

- Znam da je danas glavna tema svima trener, treba i njega razumeti, ne sporim da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga, da ne pravimo kompromise bilo koje vrste već da se borimo da najtrofejniji srpski klub bude prvi - rekao je Mijailović za Sportklub.

On je podsetio i na probleme sa povredama (odsutni su Jaramaz i Mozli iz tog razloga), kao i na najnoviju situaciju sa koronavirusom jer su pojedini članovi stručnog štaba zaraženi, a na sve to se nadovazao i izostanak prihoda od ulaznica zbog višemesečne pandemije.

- Posle fantastične prošle sezone, naš cilj je bio sačuvati ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude da prodamo nekoliko igrača, nismo to dozvoli zato što želimo trofeje. Iako je bilo izazova da igramo FIBA Ligu šampiona, a ne Evrokup, a svima nam je poznato da je FIBA nudila bolje finansijiske uslove, ipak smo se opredelili za Evrokup. Većina navijača je bila za to takmičenje. Danas su nam ruke vezane za mnogo stvari, nema puno prostora da se zaradi novac u košarci, kao što je bilo prošlih sezona, ali nastavljamo da se borimo dokle god budemo mogli - izjavio je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati