Košarka

Direktno.rs

16. 10. 2020. 14:51 12

Dodik nudi Vučiću mesto trenera Igokee!

Naravno! Ako Vučić hoće, može sutra biti i glavni trener Igokee. Ali pod uslovom da mi obeća da ćemo napraviti tim koji će pobeđivati i Zvezdu i Partizan u Beogradu. Iako volim Beograd mnogo, volim i da pobedim Zvezdu i Partizan u Beogradu, izjavio je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, prenose Večernje novosti.

Izgleda da će potez Aleksandra Vučića da se ponovo vrati u studentske klupe, ovog puta Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija, debelo da mu se isplati. Njegov kompanjon iz Republike Srpske, Milorad Dodik, speman je da mu ponudi mesto trenera KK Igokea, iz Laktaša, čiji je Dodik jedan od osnivača.
Da živimo u nekom drugom vremenu i nekom drugom podneblju, ova vest bi sigurno bila u rubrici "verovali ili ne", ali kako smo već oguglali na sve što nam se dešava otkako je SNS preuzela kormilo države, prihvatamo je kao sasvim uobičajenu.

Vučić ostvaruje sve svoje dečačke snove, jer nema pozicije, mesta i funkcije u zemlji koju on nije zauzeo, korumpirao, zloupotrebio. Ovim bi Vučić, pored glavnog saobraćajnog inžinjera u Srbiji, glavnog lekara, selektora reprezentacije, stručnjaka za vojna pitanja, građevinskog inžinjera...i šta sve još ne, upotpunio svoju apsolutnu vlast i čak je proširio na susedstvo.
Protivnici bi padali ničice, jer Vučić ionako već kontroliše Crvenu zvezdu i Partizan. Ko bi se usudio da pobedi njega. Ne sumnjamo da bi Igokea bila neprikonoveni lider regionalne ABA lige, a igrači bi hrlili da potpišu ugovor sa timom iz Laktaša, pod trenerskom palicom Vučića.

Ostaje nam da vidimo šta će se tačno dogoditi u budućnosti. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati