Košarka

Direktno.rs

27. 09. 2020. 12:11 7

"ON JE OLOŠ" Čović nastavio rat sa Partizanom

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvene zvezde Nebojša Čović u jutarnjem programu TV Prva nazvao je čelnika Partizana Ostoju Mijailovića "ološem".

- Čovek koji udara na porodicu je ološ - rekao je Čović, a mislio na Mijailovića.

Emisija koja je imala naslov "Ko je odgovoran za ovakvo stanje u ABA ligi", a koja ipak počinje naredne nedelje sa mnogo otvorenih pitanja, Čović je nastavio klasičan rat protiv Partizana, kao što uostalom i druga strana radi.

Gnevan je na Mijailovića koji mu ne ostaje dužan tokom višemesečne rasprave oko ABA lige, a posebno oko smrti košarkaša Majkla Odža. Čelnik crno-belih je tada rekao za Čovića. 

- Onaj kome nečija smrt nije sveta stvar nije ljudsko biće".

Zatim je Partizan izadao i saopštenje u kome od državnih organa traži da reaguje na to što "postoje indicije da je Čović učestvovao u više krivičnih dela."

- Na čelu ove porodične firme, nalazi se Nebojša Čović, čovek čija je karijera obeležena krivičnim prijavama za najteža krivična dela, kao i pljačkaškom privatizacijom. Ovo porodično stablo, pljačka Republiku Srbiju tako što državni sponzori daju novac KK Crvena zvezda, a taj klub ga prosleđuje privatnom klubu na čijem se čelu nalazi Zoran Tošković i za koji u ovom trenutku igra Filip Čović.

Čović je objašnjavao zašto tast njegovog sina Zoran Tošković, predsednik FMP-a, nije u sukobu interesa, zašto on treba da bude predsedavajući ABA lige, od kad to FMP smeta Partizanu i kako su to crno-beli pokušavali na sve načine da igraju Evroligu.

Mnogo puta je ponovio da "oni lažu, spinuju sa činjenicama". A, onda je na kraju opet zapretio Mijailoviću, vešto izbegavajući da mu pomene ime nazivajući ga tokom emisije "taj", "onaj".

- Sledeći put kad mi neko preti porodici ili će me država zaštititi ili ću ga sam potražiti i naći kod kuće i pitati ga šta je bilo - zaključio je Ćović.

Čeka se odgovor Mijailovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati