Košarka

Direktno.rs

19. 08. 2020. 17:49 5

MOLE ZA POMOĆ Odžova porodica nema pare za transport tela

Porodica preminulog doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža susrela se sa još jednom mukom i očajanjem. Osim što su izgubili voljeno biće, sada su u dodatnom problemu jer nemaju novca da plate troškove transporta tela do Nigerije kako bi ga sahranili. Ubrzo nakon ovog saznanja, oglasio se KK Crvena zvezda, koji će platiti sve troškove.

Devojka preminulog centra objavila je na svom profilu na Instagramu obaveštenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se telo nigerijskog košarkaša prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

- Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom - piše u objavi koju je ona podelila i na svom linku u opisu profila.

Podsetimo, Majkl Odžo je preminuo 7. avgusta od posledica srčanog udara dok je trenirao u košarkaškoj sali na stadionu Partizana.

KK Crvena zvezda: Platićemo troškove

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će platiti sve operativne i troškove transporta Odžovog tela u Nigeriju.

- U tom cilju, klub je već preduzeo sve neophodne mere. Kao i do sada, bićemo na raspolaganju porodici i državnim organima Republike Srbije i države Nigerije - navodi se u saopštenju.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati