Košarka

Direktno.rs

11. 06. 2020. 20:32 0

(FOTO) Jokić stigao u Beograd, društvo mu pravi Nole

Večeras je organizovana oproštajna utakmica za Dejana Milojevića, koji posle osam godina napušta klupu Mega Bemaksa, a oproštaj je uveličao Nikola Jokić, NBA as koji je došao iz Amerike kako bi ulepšao veče nekadašnjem treneru.

Jokić je oduševio nekadašnje saigrače i sve učesnike ove revijalne utakmice, pa su ga svi oduševljeno pozdravili.

A ono što je odmah zapalo za oko jeste izgled asa Denvera, jer se stiče utisak da je čitavo vreme u karantinu proveo radeći na fizičkoj spremi.

I nije on bio jedini svetski as u hali, jer je ovaj događaj uveličao i najbolji svetski teniser Novak Đoković. Iako užurbano radi na organizaciji humanitarnog turnbira "Adria Tour", Nole je našao vremena da dođe na oproštajni meč Milojevića od Mege.

Tom prilikom je dobio poklon, pošto mu je uručen zeleno-roze dres sa brojem jedan.

Inače, pored Jokića, na oproštajnom meču Dejana Milojevića od Mege su učestvovali Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Đorđe Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević, koji su igrali protiv aktuelnog tima Mege predovođenim novim trenerom Vladom Jovanovićem.

Kada se govori o godinama koje je Milojević proveo u Megi, zanimljivo je istaći da je za osam sezona ekipu predvodio na ukupno 345 utakmica i ima pozitivan bilans – 173 pobede. Takođe, 2016. doneo je prvi trofej u vitrine kluba osvajanjem Kupa Radivoja Koraća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati