Košarka

[ Izvor: Beta ]

27. 05. 2020. 22:05 0

Zvezda: Klubovi u regionu pokazali jedinstvo

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo "velikim jedinstvom klubova" u regionu, koji su glasali da se sezona u ABA ligi otkaže zbog pandemije koronavirusa.

NA Skupštini ABA lige danas je odlučeno da se sezona otkaže, da se ne proglasi šampion i da nema ispadanja, a da se liga za narednu sezonu proširi sa još dva kluba, Borcem iz Čačka i Splitom, koji su dobili specijalne pozivnice.

- Crvena zvezda iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova u regionu koji su shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca. U novim okolnostima, klubovi će imati dovoljno vremena da se pripeme za novu sezonu koja će biti prepuna izazova u situaciji u kojoj su svi klubovi i liga pretrpeli veliku štetu, ali i koje čeka velika neizvesnost zbog pandemije koja još nije završena - navodi se na sajtu Zvezde.

Kako se navodi, odluka je doneta glasovima većine klubova i ona je u saglasju sa odlukom koju je donela Evroliga o otkazivanju sezone zbog pandemije.

Advokatska kancelarija KK Crvena zvezda i advokatska kancelarija ABA lige sačiniće sporazum o vansudskom poravnanju u vezi tužbe koju je Zvezda podnela nadležnom sudu u Zagrebu, na odluke koje su donete o nedolasku crveno-belih na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati