Košarka

[ Izvor: Vijesti.me ]

18. 05. 2020. 20:48 0

Kako je prosjak NBA asu doneo na lutriji 300.000 dolara

Džilbert Arenas, nekadašnji NBA as Golden stejta, Vašingtona, Orlanda i Memfisa, dobio je 300.000 dolara na jednoj lutriji u SAD neverovatnim spletom okolnosti.

Arenas je ispričao da je 12. maja izašao iz stana da bi uplatio lutriju na mestu na kome to stalno radi - benzinskoj stanici. Dok je stajao na semaforu prišao mu je prosjak i tražio novac, a on je, kako je rekao, imao samo deset dolara u džepu, jer je otišao bez novčanika, a toliko je hteo da uplati. 

Hteo je da mu da pet dolara, rekavši mu da će pet uložiti u lutriju, ali mu je prosjak rekao da zadrži sav novac, a ako dobije na lutriji daće mu 20.

Njih dvojica su proćaskali koji minut, a kada je Arenas došao na pumpu - bila je zatvorena.

Zakasnio je da uplati i vratio se kući.

- Ujutro, kada sam se probudio ugledao sam poruku na telefonu: Čestitamo, dobili ste 300.000 dolara. Mislio sam da je ona lažna poruka, nisam obraćao pažnju. Krenuo sam kasnije do pumpe, a gazda me sačekao sa osmjehom i čestitao dobitak. Rekao sam mu da nisam igrao juče, a on mi je odgovorio da je uplatio deset dolara na moje brojeve, kada je vidio da ne dolazim - rekao je Arenas.

Kraj priče tek sledi...

- Morao sam da nađem prosjaka. Čekao sam da se pojavi na mestu na kome smo se sreli i kada je došao dao sam mu njegov deo. Grlio me pet minuta, plakao, počeo da se moli za mene. Njegovo dobro srce je donelo novac - kazao je Arenas, ne otkrivši koliko je novca dao prosjaku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati