Košarka

Direktno.rs

26. 03. 2020. 09:53 0

Na šta će ličiti košarka posle karantina?!

Američki košarkaš u dresu Barselone Malkolm Dilejni veoma je ljut jer zbog odluke čelnika Evrolige da se nastavak sezone u elitnom takmičenju tokom teške pandemije stavlja kao prioritet i razmišlja se čak i o promeni formata prvenstva ukoliko bude potrebno.

- Vi se šalite? Ljudi, shvatate li da sportisti koji su u karantinu nisu sposobni da igraju košarku? Čak i ukoliko treniramo kod kuće, ne možemo da šutiramo na koš bar mesec dana. Zanima me samo da li sindikat igrača tim ljudima u Evroligi govori kakva je situacija. Nisam siguran da oni koji se ne bave sportom uopšte shvataju koliko je teško ući u pravu formu posle pauze od sedam dana - ljut je košarkaš Barselone.

Dilejn nije otišao u Ameriku, nego je kao i ceo tim Barselone i žarištu korone u Evropi.

- Za ulazak u formu posle mesec dana neigranja biće potrebno mnogo vremena. Ne znam kako zamišljaju utakmice u plej-ofu ili u borbi za titul - dodao je Amerikanac.

Na sastanku Evrolige odlučeno je da će sezona u Evroligi i Evrokupu biti nastavljena kada pandemija virusom korona to dopusti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati