Košarka

Direktno.rs

25. 03. 2020. 09:45 0

Majka NBA zvezde u komi zbog koronavirusa

Koronavirus je teško pogodio i Sjedinjene Američke Države koje užurbano preduzimaju vanredne mere za odbranu od pandemije COVID-19 virusa. Koronavirus je pogodio mnoge, a između ostalih i porodicu košarkaša Minesote Karla Entonija Taunsa.

Njegova majka Žaklin Kruz je u veštački izazvanoj komi nakon što je testirana pozitivno na koronu. Tauns je loše vesti podelio u šestominutnom video obraćanju o svemu što je snašlo njegovu porodicu protekle nedelje.

Centar Timbervulfsa rekao je da su mu i majka i otac imali zdravstvene probleme, a na nagovor njega i sestre obratili su se lekaru.

- Bilo joj je sve gore, stanje se nije popravljalo. Temperatura joj je padala, pa ponovo skakala uveče. Stanje se pogoršavalo iz dana u dan. Moja majka, najjača žena koju znam. Pobediće ona ovo - istakao je centar Minestote.

Taunsov otac je posle testova pušten da bude u kućnoj izolaciji, ali je majka zbrinuta u bolnici i stavljena na respirature zbog toga što su joj pluća u teškom stanju.

- Čuvam snagu zbog svih mojih u porodici. Zato sam odlučio da se na ovaj način obratim, kako bih ukazao na to da je ova zaraza opasna. Ovo se ne sme shvatiti olako. Molim vas, sačuvajte svoje najbliže, vaše voljene, prijatelje, sebe same. Naviknite se na socijalnu distancu. Molim vas, ne idite na mesta gde ima mnogo ljudi. Ova bolest je smrtonosna - poručio je Tauns.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati