Košarka

Direktno.rs

22. 02. 2020. 08:11 0

Jokić 32 I to je malo za pobedu Denvera (VIDEO)

Košarkaši Oklahome pobedili su Denver rezultatom 113:101, a gostima iz Kolorada u prvoj utakmici posle Ol-star pauze nije pomoglo ni još jedno odlično izdanje Nikole Jokića.

Srpski reprezentativac odigrao je simultanku sa domaćom ekipom u prvoj četvrtini i u tom periodu postigao je 11 poena od 17 svog tima (27:17), dok je do odlaska na odmor (48:48) zabeležio 19 poena (6/6 za dva, 0/1 za tri, 7/7 slobodna bacanja), 5 skokova i 3 asistencije za 17 minuta.

Ipak, Tanderi su u nastavku utakmice konstantno bili u prednosti, a u ključnim trenicuma Kris Pol, koji je u drugom poluvremenu postigao 20 poena, i Danilo Galinari su preuzeli odgovornost i pomogli svom timu da ostvari važan trijumf. U poslednjoj deonici i odbrana Oklahome je bila na visini zadatka i Jokića je zaustavila na samo 4 poena. 

Pol je bio najefikasniji sa 29 poena (11/17 iz igre, 4/6 za tri, 3/4 slobodna bacanja), Stiven Adams je upisao 19 poena, 17 skokova, 4 ukradene lopte i po 2 asistencije i blokade, a Galinari 15.

Kod Nagetsa je Jokić dominirao sa 32 poena (12/15 iz igre, 1/2 za tri, 7/7 slobodna bacanja), 7 skokova, 5 asistencija, po jednom ukradenom loptom i blokadom i 2 izgubljene lopte za 34 minuta, Džamal Mari ga je pratio sa 21, a Vil Barton je dodao 16.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati