Košarka

[ Izvor: RTS ]

21. 01. 2020. 12:02 0

Meloun progovorio o angažmanu na klupi Srbije

Nikola Jokić je zablistao minule noći u NBA ligi, jer je u pobedi Denvera nad Minesotom (107:100) ostvario dabl-dabl učinak od 17 poena i 13 skokova. Posle veoma dobrog izdanja pričao je o obavezama narednog leta, Srbiji i kvalifikacijama za Olimpijske igre, što je uradio i njegov trener u Nagetsima Majkl Meloun.

Celu Srbiju interesuje to da li će Nikola Jokić biti u sastavu narednog leta kada se bude jurila olimpijska viza u Beogradu. Ipak, zvanično najbolji centar NBA lige je u razgovoru za RTS ostao prilično "zakopčan".

- Pa, ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene... Fokusiram se sada još na ovu sezonu, ostalo je još 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada - bio je kratak Jokić.

Zatim je na red došao i Majkl Meloun, koji je komentarisao eventualni angažman na klupi reprezentacije Srbije, gde bi trebalo da bude savetnik selektora "orlova" Igora Kokoškova.

- Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne konverzacije. Još ništa nije zvanično dogovoreno, ali to je nešto za šta sam definitivno zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa Igorom i Košarkaškim savezom o tome i ako postignem dogovor, biće to sjajno i jedna odlična prilika - rekao je Meloun.

Dodaje i da razgovori koje vodi sa Savezom nemaju nikakve veze sa Jokićem i da ne može da govori u njegovo ime kada je reč o nastupu za nacionalni tim.

- Razgovori sa njim su protekli između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakan pritisak na Nikolu, to je posleednja stvar koju bih hteo da uradim - istakao je Meloun za RTS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati