Košarka

18. 10. 2019. 19:52 0

VEST DANA Vraća se Aleksandar Trifunović!

Posle više od mesec dana od kada je Aleksadnar Trifunović doživeo moždani udar, stigla je informacija da će se uskoro vratiti na posao.

Trener Igokee bi trebalo da se pojavi na meču protiv FMP-a u Železniku, ali ovog puta samo u ulozi posmatrača, što je otkrio igrač tima iz Aleksandrovca, Vuk Radivojević.

- Trifunović se nalazi u Beogradu i oporavak ide prema planu. Mislili smo da će stići na utakmicu u Laktaše narednog vikenda, ali smo na preporuku lekara odlučili da sačekamo još malo da u potpunosti završi terapije i maksimalno se oporavi. Kada budemo gostovali u Železniku pridružiće se ekipi i utakmicu gledati sa strane zajedno sa mnom, jer po preporuci lekara želimo da on postepeno preuzima obaveze tako da ne želimo žuriti jer je njegovo zdravlje najbitnije - objasnio je Radivojević.

Potom će se svi zajedno vratiti u Laktaše, ali još se ne zna kada će tačno ponovo sesti na klupu ekipe.

- Posle te utakmice zajedno sa nama vratiće se u Laktaše i polako se uključivati u rad, odnosno vodiće treninge, a potom i utakmice. Na kojoj će utakmici prvi put sesti na klupu još ne znamo i ne želimo da prejudiciramo - istakao je Radivojević.

Duel FMP-a i Igokee igra se 28. oktobra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati