Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

19. 10. 2024. 16:00 0

"Poker" Totenhema u derbiju Londona

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su slavili na premijernoj utakmici osmog kola Premijer lige. Oni su sa čak 4:1 savladali Vest Hem, a ovaj novi poraz "čekićara" bi mogao da znači i raskid saradnje sa trenerom Žulenom Lopetegijem.

Fudbaleri Vest Hema su ostali na svega osam bodova i posle novog četvrtog poraza u sezoni se nalaze na 14. mestu Premijer lige, uz čak 15 primljenih golova.

Dok je Totenhem posle poraza od Brajtona uspeo da se vrati na pobednički kolosek i skoči na šesto mesto.

Ipak, nije slutilo da će se utakmica ovako okončati, jer je Vest Hem stigao do vođstva preko Mohameda Kudusa, koji je u 18. minutu doveo svoj tim do prednosti.

Uspeli su domaći da izjednače do kraja poluvremena, u 36. minutu Dejan Kuluševski se sjajno snašao kaznenom prostoru i uz pomoć dve stative postigao novi gol u Premijer ligi.

Drugi deo meča je u potpunosti pripao ekipi Totenhema, koja je za 15 minuta postigla tri gola.

Prvo je Bisuma doveo svoj tim do prednosti posle asistencije Udogija. Da nesreća za igrače Veste Hema bude veća, tri minuta kasnije domaći su povećali prednost tako što je Todibo poslao loptu u sopstvenu mrežu.

Konačan rezultat je posle kontra napada postavio Son Hjong Min.

Znakove nervoze i frustracije fudbaleri Vest Hema pokazali su u finišu meča, kada je došlo do sukoba na terenu, posle kojeg je Kudus dobio direktan crveni karton.

Totenhem će u sledećem kolu ponovo igrati protiv gradskog rivala, ali će sada biti gost Kristal Palasu, dok Vest Hem će na svom terenu dočekati Mančester junajted.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati