Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2024. 23:26 0

Oglasio se Mbape povodom optužbi za navodno silovanje

Francuski fudbaler Kilijan Mbape odbacio je danas optužbe za navodno silovanje kao lažne vesti navodeći da se radi o "klevetničkim glasinama", saopštio je danas PR tim sportiste.

Švedski tužioci potvrdili su da je otvorena istraga o navodnom silovanju u hotelu u centru Stokholma, ali nisu identifikovali osumnjičenog.

Švedski javni emiter SVT i dnevni listovi Ekspresen i Aftonbladet, pozivajući se na neimenovane izvore, izvestili su da je Mbape (25) osumnjičen u tom slučaju. "Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne i njihovo propagiranje je neprihvatljivo. Kilijan Mbape ni pod kojim okolnostima neće tolerisati da njegov integritet, ugled i čast budu uprljani neosnovanim insinuacijama", navodi se u saopštenju koje su Rojtersu poslali Mbapeovi predstavnici u PR firmi Patriša Goldman.

Mbape je na mreži X takođe negirao navode i napisao da se radi o "lažnoj vesti".

Kapiten reprezentacije Francuske i napadač Real Madrida prošle nedelje je bio na privatnom putovanju u Stokholmu sa grupom prijatelja, javili su švedski mediji.

Mbape i njegovi prijatelji napustili su Švedsku u petak, a neidentifikovana osoba je sledećeg dana policiji prijavila optužbe protiv fudbalera, izvestili su Ekpresen i dnevni list Aftonbladet.

Real Madrid još uvek nije izdao saopštenje o ovom pitanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati