Fudbal

Milan Zarić

15. 10. 2024. 22:25 3

POTOP "ORLOVA" Crveni karton za Pavlovića, pa gol iz slobodnjaka! Španija - Srbija 3:0

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 igra meč četvrtog kola A4 Lige nacija protiv Španije u Kordobi, a sve detalje sa ovog duela možete da pratite uz Direktno.rs.

Drugo poluvreme: Španija - Srbija 3:0 (1:0)

80. minut - Prečku je sada pogodio Pedri! Imali smo mnogo sreće...

77. minut - GOOOOL! 3:0 ZA ŠPANIJU! Najgori mogući epilog, jer je posle crvenog kartona Pavlovića slobodan udarac izveo Aleks Baena i milimetarski preciznim udarcem preko "živog zida" matirao Rajkovića.

75. minut - Crveni karton za Strahinju Pavlovića! Startovao je na Ojarzabala, sudija Stefanski mu je najpre dodelio žuti kartona, a onda je posle pregledavanja VAR-a odlučio da ga isključi, jer je bio poslednji igrač u odbrani.

68. minut - Ne staju Španci uprkos tome što imaju sigurnu prednost. Snažno je sa distance šutirao Aleks Baena, ali je i taj udarac Rajković uspeo da zaustavi. Bio je to 20. udarac na naš gol na ovom meču.

65. minut - GOOOOL! ŠPANIJA IMA 2:0. Fabijan Ruiz je odlično povukao, loptu je poslao između dva naša igrača do Morate, a kapiten "furije" je odličnim udarcem matirao Rajkovića.

64. minut - Još dve promene je izvršio selektor Srbije i umesto Nedeljkovića i Zdjelara u igru je poslao Čumića i Andriju Maksimovića, koji su protiv Švajcarske debitovali.

63. minut - Ogromnu priliku je imala naša selekcija! Kao brzi voz je prošao po desnoj strani Kosta Nedeljković, koji je poslao loptu po zemlji za Mitrovića, koji ju je očajno zahvatio i poslao ju je pored gola.

61. minut - Nova velika šansa za Španiju, i ponovo je u prilici bio Morata, čiji je udarac iz neposredne blizine odbranio Rajković, koji je najzaslužniji što imamo samo gol minusa.

57. minut - Ne smanjuju se problemi Srbije, jer je sada tukao glavom Ojarzabal posle dodavanja glavom Morate, ali smo imali sreće jer je lopta otišla pored gola.

55. minut - Morata je promašio penal! Očajno je napadač "furije" šutirao, Rajković je malo uspeo da mu uđe u glavu, pa je lopta otišla visoko preko gola.

52. minut - PENAL ZA ŠPANIJU! Poro je snažno šutirao, Birmančević je uklizao i tom prilikom igrao rukom, pa je sudija Danijel Stefanski dosudio penal. A Mitrović je zbog protesta dobio žuti karton, dok je ista sudbina zadesila i Milenkovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, a selektor Dragan Stojković je izvršio dve promene, pa su umesto Joveljića i Samardžića ušli Jović i Grujić.

Prvo poluvreme: Španija - Srbija 1:0

KRAJ POLUVREMENA! Španija je bila mnogo nadmoćnija u prvom poluvremenu i zasluženo ima prednost do koje je došla u petom minutu golom Ajmerika Laporta. Srbija mora mnogo bolje i hrabrije u drugom delu.

45. minut - Još minut će se igrati u prvom poluvremenu.

43. minut - Bilo je sada mnogo opasno za Predraga Rajkovića, jer su Španci pokušali da iskoriste to što je istrčao, pa je Morata šutirao glavom posle centaršuta sa leve strane, ali je naš golman uspeo da spreči loptu da uđe u gol.

38. minut - Ovo bi mogao da bude problem za našu selekciju, pošto je zbog faula "požuteo" Strahinja Eraković.

33. minut - Odmah uzvraća "furija", ponovo su naši fudbaleri bili smušeni u odbrani, pa je Mikel Ojarzabal imao dosta prostora i gašao je donji levi ugao, ali je ponovo odlično intervenisao Rajković.

32. minut - Prvi udarac na gol fudbalera Srbije! Posle prekida je lopta došla do Strahinje Pavlovića, koji je šutirao sa nekih 12, 13 metara, ali pravo u ruke Davida Raje.

29. minut - Nova opasnost pred našim golom. Povukao je loptu Zubimendi i, iako se Baena otvarao, odlučio je da šutne sa ivice kaznenog prostora, te je poslao loptu preko gola.

19. minut - Ponovo smo bili na mukama, ovoga puta je posle izgubljene lopte Samardžića u šansi bio Ojarzabal, ali je izblokiran, da bi onda pokušao i Kukurelja, čiji je pokušaj zaustavio Rajković.

15. minut - Nova šansa za Špance - prošao je Ojarzabal po desnoj strani i šutirao iskosa sa desne strane, ali je to zaustavio Rajković.

13. minut - Sve čine izabranici Dragana Stojkovića da nekako uspostave igru, ali im u tome otežavaju Španci koji sve kontrolišu.

7. minut - Pokušali su naši momci da uzvrate, pa je loptu na levoj strani dobio Birmančević, koji je uspeo da iznudi samo korner. Pokušali su "orlovi" centaršutem na "prvi stativu", ali nije tu bilo opasnosti za Raju.

5. minut - GOOOL! VODI ŠPANIJA - 1:0! Loše su naši fudbaleri reagovali u odbrani, pa je posle centaršuta Pedra Pora sa desne strane najbolje skočio Ajmerik Laport i glavom savladao Rajkovića.

3. minut - Sasvim očekivano - Španci su pritisli od početka utakmice, pa se uglavnom igra na našoj polovini.

1. minut - Počeo je meč u Kordobi! Koliko mogu "orlovi"?

ŠPANIJA - SRBIJA 3:0 (1:0)

Stadion: "Nuevo Arkanhel". Strelci: Laport u 5, Morata u 65. i Baena u 77. minutu. Sudija: Danijel Stefanski (Poljska). Žuti kartoni: Ojarzabal (Španija), Eraković, Mitrović, Milenković (Srbija).

ŠPANIJA: Raja - Poro, Vivijan (od 82. Kubarsi), Laport, Kukurelja - Zubimendi, Ruiz (od 82. Garsija) - Ojarzabal, Merino (od 65. Pedri), Baena (od 79. Saragosa) - Morata (od 79. Hoselu).

SRBIJA: Rajković - Eraković, Milenković, Pavlović - Nedeljković (od 64. Čumić), Samardžić (od 46. Grujić), N. Maksimović, Zdjelar (od 64. A. Maksimović), Birmančević - Mitrović (od 79. Simić), Joveljić (od 46. Jović).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati