Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

13. 10. 2024. 13:14 2

Rade Bogdanović se izvinio Stojkoviću i demantovao sebe

Fudbaleri Srbije savladali su Švajcarsku sa 2:0, a posle meča je i Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS, odlučio da se javno izvini.

On je imao mnogo toga da kaže o igri "orlova", ali je nakon toga odlučio da se izvini Aleksandru Mitroviću, Predragu Rajkoviću, ali i Vladimiru Stojkoviću.

- Moramo da napomenemo kad sami sebe demantujemo, a ja uvek mogu sam sebe da demantujem. A to je da Mitrović i Rajković igraju u Saudijskoj Arabiji. Znači, ljudi, nije pitanje lige i kvaliteta - nego možeš ili ne možeš, hoćeš li ili nećeš. Moramo da se izvinimo i golmanu Vladimiru Stojkoviću (igra u Saudijskoj Arabiji, a bio je na meču u Leskovcu, prim. aut.)… - poručio je Bogdanović pre svih kritika.

Prva je bila na račun terena u Leskovcu.

- Pokazali su naši po ko zna koji put naši fudbaleri da su prilagodljivi, posebno po ovoj njivi od terena. Bio je jako loš teren, hvala Bogu da se niko nije povredio sem Saše Lukića, a bilo je još kandidata.

Istakao je koliko je ova pobeda bitna za fudbalere Srbije.

- Bilo je 2:0 i samo treba pričati o pobedniku, ali mislim da Švajcarci nisu bili loši, samo su bili iznenađeni uslovima. Mi smo navikli na njih, ekipa se prilagodila, dali su sami sebi na vreme gol, mi smo dali na vreme, Rajković odbranio penal i priveo meč kraju bez ikakvog stresa. Neka proslave, znaju dobro protiv Španije kako furija melje, moraju da se spreme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati