Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2024. 19:47 0

Bajern u velikoj krizi: Treća utakmica bez pobede

Fudbaleri Ajntrahta remizirali su u Frankfurtu sa ekipom Bajerna iz Minhena rezultatatom 3:3 u meču šestog kola Bundeslige Nemačke.

Ajntraht je nakon uzbudljive završnice u derbiju kola uspeo da produži niz Bajerna na tri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, te tako jasno ukaže na slabosti tima Vensana Kompanija sa kojima se suočava u poslednje vreme.

Posebno se istakao Egipćanin Omar Marmuš koji je sa dva gola i asistencijom direktno uticao na rezultat meča.

Bajern je zapretio već u uvodnim minutima kada je Olise iz izgledne prilike gađao pored gola Santosa, ali ono što je propustio on nije Kim.

Reprezentativac Južne Koreje najbolje se snašao posle gužve u kaznenom prostoru i nakon dodavanja Milera spretno zatresao mrežu rivala u 15. minutu.

Usledio je totalni preokret domaćina.

Igrao se 22. minut kada je Egipćanin Omar Marmuš iskoristio prostor ispred sebe i na najbolji mogući način krunisao lepo dodavanje Knaufa, da bi u 35. sevnula nova kontra u kojoj je Marmuš bio u ulozi asistenta Igu Ekitikeu.

Radost domaćih navijača trajala je svega tri minuta, koliko je bilo potrebno Upamekanu da posle brzo izvedenog kornera najbolje reaguje u kaznenom prostoru Ajntrahta i poravna rezultat.

Do novog preokreta, ovoga puta na drugoj strani, došlo je već početkom drugog poluvremena.

Mihael Olise se posle akcije sa Kejnom lepo oslobodio svog čuvara i pogodio dalji ugao golmana Santosa u 53. minutu susreta.

Već u prvom ozbiljnijem napadu, udarac Kimiha je čuvar mreže Ajntrahta uspeo da odbrani, da bi nešto kasnije neuspešan bio i pokušaj Komana.

Činilo se da do kraja utakmice neće biti promene rezultata, ali tako nije mislio večeras posebno inspirisani Omar Marmuš koji je u četvrtom minutu nadoknade vremena pobegao čuvarima i postavio konačnih 3:3.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati