Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 10. 2024. 17:49 0

"PSŽ je spremio 200 miliona evra za Lamina Jamala"

Najpoznatiji fudbalski insajder i verovatno najuopućeniji čovek kada su transferi igrača u pitanju, Fabricio Romano, objavio je da je PSŽ pripremio više od 200 miliona evra za transfer nove zvezde svetskog fudbala - Lamina Jamala.

Ostao je PSŽ bez Kilijana Embapea, pa je želeo da nadoknadi njegov odlazak dovođenjem novog superstara u vidu Barsinog vunderkinda.

Ipak, do transfera nije došlo, jer Barselona nije želela ni da čuje za ponudu.

- PSŽ je na kraju prošle sezone, kada su shvatili da Kilijan Embape ide u Real Madrid, oni su u PSŽ spremili rekordnu ponudu, veću od 200 miliona evra. Ipak, nije zvanično poslata nikakva ponuda, jer ni igrač ni Barselona nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču o transferu, ali PSŽ je interno bio spreman za ponudu - rekao je Romano.

Podsetimo, svojevremeno je upravo PSŽ oborio rekord kada su transferi u pitanju, kada su iz Barselone doveli Nejmara za 222 miliona evra, a taj transfer je i dalje najveći ikada.

Sada su Parižani želeli da urade nešto slično, ovoga puta sa Jamalom, ali mladi španski reprezentativac nije bio raspoložen za promenu kluba, a ni Barsa nije želela da se odrekne igrača oko koga želi da gradi budućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati