Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 10. 2024. 17:35 1

Zarađuje 240.000 evra nedeljno, a nosi kopačke od 7.000 dinara (FOTO)

Napadač madridskog Atletika i dugogodišnji reprezentativac Francuske, Antoan Grizman, pomalo je iznenadio sportsku javnost odabirom kopački, budući da se tokom madridskog derbija ne terenu pojavio u obući malo poznatog proizvođača.

Duži niz godina je Grizman uz Useina Bolta i Nejmara bio zaštitno lice Pume, a po završetku saradnje sa nemačkim brendom nosio je crne kopačke bez oznaka, što je bio signal da pregovara sa novim tehničkim sponzorom.

Tokom utakmice sa Real Madridom Francuz se konačno pojavio u obući novog sponzora, a u pitanju je Kipsta, brend specijalizovan za fudbal u okviru kompanije Dekatlon.

To je bio pomalo iznenađujuć izbor, jer francuska kompanija do sada nije imala zvezde kao svoje manekene. Dekatlon je donedavno bio poznat po tome da prodaje proizvode za sport i rekreaciju po povoljnim cenama, a ponajviše su im ciljna grupa bili početnici i rekreativci.

Međutim, čini se da ovaj brend planira ozbiljan zaokret što potvrđuje i činjenica da se loptama marke Kipsta trenutno igraju utakmice Lige Evrope i Lige konferencija. Takođe, ovaj brend sponzoriše i neke od njaboljih igrača futsala i padela, a preko Galea Monfisa je ušao i u svet tenisa.

Sada će još jedan domaći sportista reklamirati njihov brend na najvećoj fudbalskoj sceni i nema sumnja da je Grizman najveće ime koje je stalo uz Kipstu. Napadač Atletika je tokom meča sa Realom na nogama imao model ove kompanije sa oznakom CLR, koje na tržištu koštaju svega 65 evra. Ovo je zanimljiv podatak ako se uzme u obzir da dugogodišnji reprezentativac Francuske u Madridu zarađuje oko 240.000 evra na nedeljnom nivou.

Primera radi, novi Grizmanov saigrač Hulijan Alvares novi kopačke četiri puta veće vrednosti, čija je cena preko 250 evropskih novčanica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Džabe teretana i mišići

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati