Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 09. 2024. 10:12 0

Pred dolazak Zvezde pohapšene vođe navijača Intera i Milana

Samo dan pred meč koji Crvena zvezda igra u Milanu protiv Intera od 21 sat u drugom kolu Lige šampiona, dolaze vesti o velikom hapšenju navijača dva najveća kluba tog grada.

Naime, policija je izvršila opsežnu akciju u Milanu, u kojoj je uhapšeno 18 vođa ultrasa Milana i Intera pod optužbama za kriminalne aktivnosti. Među uhapšenima su istaknute figure iz oba navijačka tabora, uključujući telohranitelja poznatog repera Fedeza i nekoliko poznatih imena iz sveta borilačkih sportova.

Prema informacijama koje prenosi italijanski "Il Giornale", uhapšeni su optuženi za niz ozbiljnih krivičnih dela, uključujući iznudu, reketiranje parkinga i organizovanje nasilnih sukoba. Akcija dolazi manje od mesec dana nakon ubistva ultrasa Intera, Antonija Beloka, koji je nastradao u sukobu noževima.

Da podetimo, italijanska policija i vlasti grada Milana zabranili su navijačima Crvene zvezde dolazak na gostovanje Interu u drugom kolu Lige šampiona. Zabranjen je dolazak i prisustvo navijača srpskog kluba na predstojećim utakmicama Lige šampiona protiv Intera (1. oktobar) i Milana (11. decembar).

Tim povodom, pre nekoliko dana meča je usledilo i saopštenje iz Crvene zvezde:

"Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama.

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion.

Uz saopštenje, Crvena zvezda je napomenula da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu", stoji u saopštenju kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Nezaboravna roler-koster vožnja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati