Fudbal

Direktno.rs

29. 09. 2024. 17:09 0

Veroni nedovoljan gol Lazovića, veliki preokret Rome

Odigrane su još dve utakmice šestog kola italijanske Serije A, a u jednoj od njih je bivši srpski reprezentativac Darko Lazović bio strelac. Kapiten Verone je postigao gol za svoj tim u porazu od Koma - 3:2 (1:0).

Njega je u senku bacio Patrik Kutrone, koji je timu Seska Fabregasa dva puta donosio prednost, u 43. i 72. minutu.

Lazović je u 53. minutu iskoristio jedanaesterac koji je prethodno skrivio Serđi Roberto, ali to na kraju nije mnogo vredelo njegovom timu.

Verona je od 64. minuta igrala sa igračem manje jer je Tomas Suslov uspeo da zaradi dve javne opomene u razmaku od tri minuta.

To je Komo iskoristio i u 72. minutu preko pomenutog Kutronea došao do ključnog vođstva.

Tačku je stavio Andrea Beloti u 89. minutu za 3:1, dok je u četvrtom minutu nadoknade Lamburd uspeo da smanji na konačnih 3:2

U isto vreme, Roma je u Rimu slavila protiv Venecije, ali posle velikog preokreta - 2:1 (0:1).

Gosti su vodili od 44. minuta golom Finca Pohjanpala, a početkom drugog poluvremena Venecija je imala i nekoliko velikih šansi da tu prednost uveća. Čak joj je i poništen pogodak Busija, zbog malog ofsajda u začetku akcije.

Kako je vreme odmicalo, tim Igora Jurića je bivao sve ofanzivniji, a do izjednačenja je stigao u 74. minutu uz dosta sreće. Brajan Kristante je šutirao sa distance, lopta je zakačila igrača u bloku i odbila se tačno preko golmana Venecije u mrežu.

To je dalo dodatna krila "vučici", koja je u 83. minutu uspela da dođe do velikog preokreta i čitavog plena. Pizili je odlično skočio i glavom doneo konačnih 2:1 i veliku radost na "Olimpiku".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati