Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 19:33 0

Mbape u sporu sa Pari Sen Žermenom, klub odbija da mu plati 55 miliona evra

Fudbalski klub Pari Sen Žermen i njegov bivši igrač Kilijan Mbape pojaviće se 15. oktobra pred zajedničkom komisijom za žalbe Profesionalne fudbalske lige (LFP).

Oni će to učiniti posle žalbe kluba koji ne želi Mbapeu da isplati 55 miliona evra zaostalih plata, saznaje Frans pres iz dobro obaveštenih izvora.

U zavisnosti od odluke komisije, moguće je još nekoliko postupaka, pred Fudbalskim savezom Francuske (FFF) i administrativnim sudom.

Dve strane će se sastati pred ovom komisijom u utorak, 15. oktobra popodne, naveli su izvori, potvrđujući informacije iz lista L’Ekip.

PSŽ je prošle nedelje uložio žalbu na odluku Profesionalne fudbalske lige kojom mu je naloženo da plati 55 miliona evra neizmirenih dugova Kilijanu Mbapeu, koji je ovog leta otišao u Real Madrid.

Francuski igrač traži od PSŽ 55 miliona evra, pošto tvrdi da poslednjih meseci u pariskom klubu nije dobio platu i bonuse kao ostali igrači. PSŽ odbija da plati tu sumu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati