Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 09:01 2

Savo Milošević ponovo na klupi Partizana!

Ubedljiv poraz od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju, što je ujedno bila i osma utakmica u nizu na kojoj fudbaleri Partizana nisu pobedili, uticala je da trener crno-belih Aleksandar Stanojević podnese ostavku, a u Humskoj su mu ekspresno pronašli zamenu u vidu Save Miloševića.

Ova informacija se pojavila u četvrtak kasno uveče, a Milošević će prvi trening u drugom mandatu u Partizanu imati u ponedeljak.

Do tada, ekipu će na gostovanju u Lučanima, koje je na programu u nedelju od 17 časov, voditi dosadašnji Stanojevićev pomoćnik Branko Vukašinović.

Savo Milošević je nakon uspešne igračke karijere trenerski posao započeo upravo u Partizanu sa kojim je osvojio Kup i igrao u grupnoj fazi Lige Evrope, a radio je još u Olimpiji iz Ljubljane i reprezentaciji Bosne i Hercegovine sa kojom nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Njega je na klupu crno-belih još u svom prošlom mandatu pokušao da vrati sportski direktor Ivica Iliev, kada mu to nije pošlo ua rukom, ali ovoga puta jeste uspeo da ga ubedi.

Pred Miloševićem je sada težak posao da vrati ekipu na pravi kolosek, budući da tim iz Humske nakon sedam odigranih utakmica u Superligi Srbije ima svega 11 osvojenih bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati