Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 09. 2024. 12:14 0

Drama fudbalera Superlige: Doktori jedva uspeli da mu spasu život

Legendarni fudbaler lučanske Mladosti Vladimir Radivojević, ujedno jedan od rekordera Superlige Srbije, prethodnih dana imao je pravu dramu kroz koju je bio i životno ugrožen!

Iskusni 38-godišnji fudbaler je nedavno hitno operisan, jer mu je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu i imao je veliko unutrašnje krvarenje, a doktori bolnice u Čačku jedva su, navodno, uspeli da ga spasu.

Ovu vest praktično su potvrdili i iz kluba, i to nakon što su na svom zvaničnom Instagram nalogu podelili status poznate fudbalske stranice "ftbl.serbia" koja je i donela detalje drame.

Radivojević ove sezone nije zabeležio nijedan nastup, mada je na svim utakmicama sedeo na klupi. Osim protiv Napretka, kada su mu saigrači poslali poruku na majicama prilikom izlaska na teren u Kruševcu.

Svoje prve fudbalske korake ovaj vezni fudbaler napravio je u Loznici pre 20 godina. Zatim je igrao za Borac iz Čačka, Mladost, Javor Rad i Novi Pazar - pre nego što se 2016. vratio u Lučane i odigrao preko 300 mečeva za ovaj tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati