Fudbal

Direktno.rs

25. 09. 2024. 23:11 0

Bambi Tošić završio karijeru: Majstore, srećno u penziji!

Fudbaler koji je ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, ali i šire, Zoran Tošić, odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru.

Popularni "Bambi" je ostavio i veliki trag u reprezentaciji Srbije za koju je postigao 11 golova, a karijeru završava u svojoj 38. godini.

Tošić je igrao za Budućnost iz Banatskog dvora, odnosno Banat, gde su ga primetili iz Partizana nakon čega je dve sezone nosio crno-beli dres kada je blistao na utakmicama Super lige, ali i u Evropi. Tada je primećen od strane skauta Mančester junajteda koji ga je otkupio od Partizana, ali se nije naigrao na "Old trafordu", već je svoju sreću tražio u Kelnu, potom i u ekipi CSKA iz Moskve gde je definitivno ostavio i najveći trag u karijeri.

Od 2017. godine nije član CSKA, vratio se u Partizan, igrao je još za Juandu, Tobol i Lamiju.

On se oglasio na Instagram nalogu.

"Nažalost, svemu dobrom jednog dana dođe kraj. Nadao sam da ovaj trenutak nikada neće doći, ali sada sam siguran da je vreme da zavrsim fudbalsku igračku karijeru.

Kao klinac sam sanjao da zaigram za Partizan, Srbiju i Mančester junajted, imao sam sreću da snove ostvarim u 21. godini. Od Banata i Partizana do Mančester junajteda i CSKA Moskve. Povratak u Partizan, potom Tajdžo, Tobol i za kraj Lamija. Mnogo trofeja, pobeda, uspona i padova, ali ljubav je uvek bila tu. Hvala porodici, koja je učinila mogućim ovo putovanje. Hvala trenerima, saigračima, svima koji su bili uz mene svih 20 godina.

Posebno sam ponosan na deset godina igranja za svoju zemlju, Srbiju. Uvek sam sa posebnom željom nastupao za reprezentaciju. Na kraju, veliko hvala navijacima klubova gde sam nastupao, uvek sam osećao iskrenu podršku.

Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav i strast. Vidimo se u nekoj drugoj ulozi", napisao je Zoran Tošić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati