Fudbal

Direktno.rs

24. 09. 2024. 07:19 3

"Stanoje, izdao si grobare": Snimci haosa ispred svlačionice (VIDEO)

Grupa navijača Partizana napravila je haos posle 174. večitog derbija, u kojem su crno-beli u Humskoj poraženi od Crvene zvezde sa 0:4.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević vređan je i tokom utakmice, a od njega je veliki broj navijača tražio da podnese ostavku i ode iz Humske.

Posle utakmice došlo je do nemilih scena u Humskoj, pošto se grupa "grobara" pojavila ispred svlačionice Partizana, a trener Stanojević bio je meta uvreda.

- Stanoje, maj***e, izdao si "grobare" - vikali su navijači.

Tom prilikom lupano je i o staklo svlačionice, koje je polomljeno, a delići su povredili Stanojevića na više mesta na licu.

Nešto kasnije, ispred svlačionice fudbalera Partizana pojavili su se pripadnici policije i žandarmerije, koji su sprečili dalje sukobe i nasilje.

- Bravo za okupatorsku Upravu koja je vatrometom ukrasila jedno divno veče na Andrićevom vencu - piše u opisu slike koju je objavila stranica Partizan.net.

Aleksandru Stanojeviću navijači najviše zameraju što je dolaskom, odnosno povratkom u Humsku, praktično podržao upravu, odnosno Miloša Vazuru i Milorada Vučelića, koji već godinama urušavaju ugled kluba na više nivoa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati