Fudbal

Direktno.rs

19. 09. 2024. 14:19 2

Pronađena obeležja Hajduka i Torcide pred Zvezdin meč

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača FK “Benfika”, pronađena obeležja FK “Hajduk” iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti, povodom međunarodne fudbalske utakmice grupne faze UEFA Lige šampiona, koja se danas odigrava na stadionu “Rajko Mitić”, sa početkom u 18:45 časova, između FK "Crvena zvezda" i FK "Benfika" iz Portugalije. U skladu sa bezbednosnom procenom, kao i na osnovu raspoloživih bezbednosno-interesantnih informacija, angažovan je dovoljan broj policijskih službenika u cilju bezbednog odigravanja utakmice - naveo je Dačić.

- Tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kako na graničnim prelazima, tako i na Aerodromu "Nikola Tesla", kod više navijača FK "Benfika", pronađena su obeležja FK “Hajduk” iz Splita i navijačke grupe "Torcida" - dodao je.

- Među pronađenim predmetima, nalazi se više desetina nalepnica, zastava, zastavica, majica i znački sa obeležjima FK "Hajduk" i navijačke grupe "Torcida". Policija je iz razloga bezbednosti oduzela sve predmete. Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa svojim delokrugom rada i zakonskim ovlašćenjima, prema svim licima koja se zateknu u izvršenju krivičnih dela i prekršaja, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeće mere i radnje u cilju njihovog daljeg procesuiranja - zaključio je Dačić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati