Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 09. 2024. 17:25 0

Bizarna situacija: Haland na doping testu sa mrtvima

Nesvakidašnja situacija se dogodila Erlingu Halandu i njegovim saigračima iz reprezentacije Norveške pred meč Lige nacija protiv Kazahstana (petak, 16.00).

Haland je bio jedan od petorice koji je dobio poziv antidoping agencije da se podvrgne testiranju i tu nije bilo ničega neuobičajenog.

Međutim, pored imena Erlinga Halanda, Strand Larsena, Antonija Nusija i Oskara Boba, našla su se još dva neočekivana - Einar Gundersen i Jergen Juve koji su preminuli 1962. odnosno 1983. godine.

Reč je o prvom i trećem najboljem strelcu u istoriji tog nacionalnog tima. Juve je postigao 33, Gundersen 26, a Haland je između sa 31, te selektor Stale Solbaken smatra da je zbog toga i došlo do zabune.

- Svi smo se zapitali šta se dogodilo. Bila je to ozbiljna situacija, odmah smo nazvali agenciju i pitali ih jesu li bili ozbiljni ili je reč o skrivenoj kameri. Oni su vrlo verovatno prilikom odabira pogledali listu najboljih strelaca. Gundersena i Juvea su pozvali malo prekasno, mislim da će testovi biti negativni - rekao je Solbaken na konferenciji za medije i dodao:

- U savezu nas uvek lepo prime, drago nam je da su sve shvatili na šaljiv način. Ali, ostaje činjenica da se dogodio veliki propust. Ne možemo sa sigurnošću znati gde se tačno dogodila greška, ali možemo reći kako ćemo u budućnosti biti puno pažljiviji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati