Fudbal

Direktno.rs

04. 09. 2024. 14:59 16

Zvezda odgovorila Radničkom: Omogućili smo im izlazak u Evropu, a oni se bave lažima

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje gde je direktno odgovorila na saopštenje Radničkog, u kome je tim iz Kragujevca negativno govorio o Mitru Mrkeli. Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- Ljudi koji su sada na čelu Radničkog iz Kragujevca su pokazali da su apsolutno nedorasli vođenju jednog takvog kluba i to će sasvim sigurno rezultati u budućnosti pokazati. Za sada su pokazali da su ozbiljni lažovi.

Sve što su rekli na račun našeg sportskog direktora Mitra Mrkele je izmišljotina. Mitar Mrkela je čovek koji je svoju i igračku i funkcionersku karijeru gradio kao vrhunski gospodin bez ijedne jedine afere u svom životu. Mrkela je legenda jugoslovenskog i srpskog fudbala, bio je najmlađi debitant našeg fudbala i velika zvezda, bez ijedne jedine mrlje u svojoj bogatoj karijeri.

Igrao je protiv najvećih i ponašao se skromno, a ovi koji nisu mogli da se suprotstave Mornaru iz Bara, poslednjeplasiranom timu lige Crne Gore, sebi su dozvolili da se ponašaju bahato i necivilizovano. Mrkela se radovao kao i čitavo rukovodstvo našeg kluba. Da li je zbog toga zaslužio da dobije topovski udar i fizičke povrede zbog kojih je morao biti hospitalizovan. Verovatno su smatrali da su trebali da budu kažnjeni i igrač Vanja Drkušić i trener Nebojša Milošević koji su takođe dobili po jedan topovski udar.

Bespredmetno je komentarisati ovakve tvrdnje i objašnjenja. Umesto da pokušaju da nešto poprave i promene u svom klubu, oni kojima je Crvena zvezda svojim rezultatima omogućila da izađu u Evropu, su odlučili da se bave lažima ne bi li dobili sitne poene kod šačice svojih nazovi navijača koji su kao jako bitni njima u klubu. Takav odabrani put ih ne može odvesti ka uspehu - stoji u saopštenju fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati