Fudbal

Direktno.rs

03. 09. 2024. 18:10 0

Saldanja grmi: Nisam ovako zamišljao odlazak iz Partizana

Doskorašnji fudbaler Partizana Mateus Saldanja potpisao je ugovor sa Ferenvcarošem, dok je crno-belima na ime obeštećenja pripala suma od četiri miliona evra i 20 procenta od naredne prodaje.

Brazilac se nakon odlaska iz Partizana oglasio na svom zvaničnom Instagram nalogu, a njegovu poruku prenosimo u celosti:

- Želim da vam se zahvalim za sve što smo prošli zajedno, za sve što ste učinili da postanem profesionalac i osoba kakva sam danas. Prošli smo kroz mnogo dobrih trenutaka, ali to nije bilo dovoljno da stvorimo nešto večito.

Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim i ponovo živimo te trenutke. Strastven sam u vezi sa svime što smo izgradili tokom ove godine zajedno.

Ne odlazim na način na koji sam zamišljao i želeo, ali je bilo neophodno, iako sam imao i druge osećaje… Klub je doneo druge odluke, i neke od njih nisu bile uspešne, posebno u vezi sa mnom kao igračem.

Želim da se zahvalim svim direktorima i partnerima što su me tako dobro dočekali od prvog dana u Beogradu, i želim da se zahvalim treneru Igoru na pomoći tokom mog puta u Partizanu.

Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer vas nikada neću zaboraviti!

Kada imate dijamant, činite sve da ga zaštitite i učinite da sija još jače - stoji u objavi Saldanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati