Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

03. 09. 2024. 08:58 0

Suarez u suzama: Teško mi je ovo da kažem (VIDEO)

Luis Suarez će u petak protiv Paragvaja odigrati svoju poslednju utakmicu za reprezentaciju Urugvaja. To je potvrdio lično igrač, na emotivnoj konferenciji za medije.

U reprezentativnu penziju odlazi kao igrač koji je postigao najviše golova za Urugvaj (69) i od koga samo Dijego Godin ima više nastupa (142, Godin 161).

Jedan od najboljih napadača ovog veka, strelac više od 500 golova (Barselona 195, Ajaks 111, Liverpul 82, Atletiko Madrid 34...), za četiri meseca puni 38 godina, a ugovor sa Inter Majamijem mu ističe na kraju godine.

- Teško mi je ovo da kažem, ali biće to moj poslednji nastup za Urugvaj. Razmišljao sam o tome i analizirao to. Pravo je vreme. Imam svoje razloge, ali teško je, jako teško. Poslednju utakmicu odigraću s istim entuzijazmom kao prvu koju sam odigrao 2007, s entuzijazmom 19-godišnjeg klinca. Daću maksimum, tako sam učen. Imam 37 godina, teško ću do sledećeg Svetskog prvenstva - rekao je Suarez, suzbijajući suze.

Suarez je s Urugvajem igrao na četiri Mundjiala (2010, 2014, 2018, 2022), a 2011. je s reprezentacijom osvojio Kopa Ameriku.

U tekućoj sezoni postigao je 16 golova uz pet asistencija na 20 utakmica za Inter Majami u MLS ligi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati