Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 09. 2024. 18:26 0

Istorijska odluka UEFA: Šta će biti sa ulaznicama

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) donela je važnu i veliku odluku, koja se tiče svih navijača i klubova, počev od sezone koja je pred nama.

Naime, iz UEFA su najavili smanjenje cena ulaznica za sve gostujuće navijače u sva tri takmičenja - Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija.

Prema ovoj odluci, klubovi domaćini utakmice će imati ograničenu maksimalnu cenu ulaznica koju mogu da stave za gostujuće navijače.

U Ligi šampiona najskuplja ulaznica u sezoni 2024/25 za gostujuće navijače koštaće maksimalno 60 evra. Cena za Ligu Evrope je 40 evra, dok je za Ligu konferencija 20 evra.

Takođe, najavljeno je da će od sledeće sezone (2025/26) cene za gostujuće navijače biti još manje - za LŠ 50 evra, za Ligu Evrope 35 evra, dok će za LK ostati na 20 evra.

Ovo je izuzetno značajna odluka koju podržavaju evropski klubovi i organizacije navijača. Ova odluka ima za cilj da fudbal učini dostupnijim i pristupačnijim za sve navijače, a odobrio ju je UEFA Komitet za klupska takmičenja.

- Današnja odluka označava još jedan ključni korak u reafirmaciji posvećenosti UEFA poboljšanju doživljaja utakmice za sve navijače. Uvođenjem politika prilagođenih navijačima, nastavljamo našu misiju da zadržimo fudbal kao inkluzivan sport u kojem se cene i prepoznaju navijači koji putuju širom Evrope da prate svoje timove - rekao je Aleksander Čeferin, predsednik UEFA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati