Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 08. 2024. 11:45 6

Milan se dosetio kako da natera Jovića da ode

Luka Jović je na raskrsnici, ma kako se činilo drugačije. Dolazak Ejbrahama u smiraj prelaznog roka će još više udaljiti Srbina od terena, sada pada u rotaciji, a jasno je da Milan želi da naš napadač ode.

On je, podsetimo, odbijao ponude iz Saudi Arabije, ali i Zenit i prema nekim informacijama Fenerbahče, želi da ostane u klubu i bori se za mesto u timu.

Problem je što će šansu teško dobiti, a kako pišu italijanski mediji, klub će ga skloniti sa liste registrovanih za Ligu šampiona, to će biti jasna poruka.

Problem je što je prelazni rok u Evropi, izuzev par zemalja završen, pa će sada, ako Jović odluči da ode biti limitiran na par zemalja u narednim danima, ili na Saudi Arabiju.

Inače, Srbin je povređen pa ga neće biti ni na klupi večeras u Rimu protiv Lacija, kao ni Benasera, još jednog igrača koga klub želi da proda. Milan se i dalje nada da bi neko od pomenute dvojice mogao da ode u Aziju, i oslobodi mesto za napad na Rabioa koji i dalje nema klub po odlasku iz Juventusa.

Kako se priča u menadžerskim krugovima, Jovićev agent Falji Ramadani nije pregovarao o odlasku našeg napadača jer je Luka bio čvrst u nameri da se nametne u Milanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati