Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 23:54 0

Novi kiks Reala, nerešeno protiv Las Palmasa

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sa Las Palmasom na Kanarskim ostrvima rezultatom 1:1 (1:0) u trećem kolu La lige.

Možda su jači za Kilijana Embapea ove sezone, ali Real Madrid je isto tako slabiji za jednog Tonija Krosa čije se odsustvo toliko oseća na startu aktuelne sezone jer Madriđani za sada izgledaju kao da nisu dovoljno dobro naštimovani.

Gostovanje Las Palmasu nije lako poslednjih sezona za bilo koji tim, ali daleko su izabranici Luisa Migela Kariona od bilo kakvog favorita protiv ekipa iz vrha, posebno ne kada dođe jedan Real Madrid. Shodno tome, početak je šokirao sve. Svega pet minuta od početka, utrčavanje Olija Mekbrnija između Militaa i Ridigera, a zatim je uputio pas ka Albertu Moleiru koji matira nonšalantnu odbranu Reala.

Gostu su, naravno, sve vreme pritiskali, imali posed, ali poziciono nisu izgledali dovoljno dobro. Često se na istoj poziciji pojavljivalo više igrača, Kilijan Embape kao da se još uvek traži, posebno kada je Vinisijus na terenu... Prilika je bilo, naravno, ali realizacija je izostajala. Čak 20 udaraca ka golu Jaspera Silesena imao je tim Karla Anćelotija.

Jedna lopta završila je u mreži i to zahvaljujući penalu koji je iznudio Arda Guler kada je rukom u padu igrao Aleks Suarez. Raniji primeri, posebno tokom Evropskog prvenstva, pokazivali su nam da ovakve situacije ne moraju nužno da se sviraju, ali procena Busketsa Ferera bila je da je on znatno uticao na ostatak akcije.

Odgovornost je preuzeo Vinisijus Žunior i pogodio, nakon čega je ubrzo napustio igru. Imao je Kilijan Embape jednu sjajnu šansu do kraja meča, ali izostala je realizacija i Real posle tri odigrana kola ima dva remija i jednu pobedu. Las Palmas takođe ima dva remija, ali i poraz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati