Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 11:34 0

Petrović napušta Čelsi - sledi selidba u Francusku

Đorđe Petrović nije više u planovima novog trenera Čelsija Enca Mareske, koji je predočio srpskom čuvaru mreže da više ne računa na njega i da može da potraži novu sredinu.

Tako će srpski golman se preseliti u Francusku, tačnije u Strazbur, koji se takmiči u Ligi 1, i gde će Petrović biti na pozajmici do juna meseca 2025. godine, prema pisanjima fudbalskog insajdera Fabricija Romana.

Ozvaničenje ovog transfera se očekuje u skorijem periodu.

Enco Mareska ima preveliki broj igrača i želi da se u što kraćem periodu rastereti igrački kadar, pa se tako zahvalio mnogim igračima, među kojima je i srpski čuvar mreže.

Petrović je u Čelsi stigao prošlog leta iz MLS i uz malo sreće iskoristio svoju šansu i posle povrede prvog golmana Sančeza, uspeo da se ustali na golu "plavaca".

Srpski golman je bio siguran na golu do kraja sezone, Maurisio Poketino je imao dosta poverenja u njega i tako je Petrović upisao 23 nastupa za tim sa "Stamford Bridža".

Najbitnije za Petrovića jeste da u timu Strazbura ima zasigurne minute, koji će pre svega značiti njemu, a i reprezentaciji Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati