Fudbal

Direktno.rs

27. 08. 2024. 08:45 0

Ronaldo rekao gde će završiti karijeru, pa priznanjem sve šokirao

Dok svi u Portugalu čekaju da vide da li će Kristijano Ronaldo biti pozvan za utakmice reprezentacije u okviru Lige nacija, on je odlučio da govori o svojoj budućnosti.

Bivši fudbaler Real Madrida jasno je rekao da želi da igra za reprezentaciju, ali je rekao da kada ode u penziju - o tome se neće znati mnogo i niko neće biti spreman na to.

- Kada budem hteo da prestanem igrati za reprezentaciju, to neću reći nikome. Niko neće znati ništa o tome. To će biti veoma spontano, ali verujte mi da o tome moram jako dobro da razmislim kako bih bio spreman na to. Trenutno želim da pomognem svom nacionalnom timu u predstojećim utakmicama. Imamo Ligu nacija ispred nas i želim da budem spreman i da igram - rekao je Ronaldo.

Nakon toga dobio je pitanje o tome vidi li se u ulozi trenera nakon što završi fenomenalnu igračku karijeru.

- Trenutno ne pomišljam o tome da budem trener bilo kojeg tima. Ma, ni na kraj pameti mi nije. Nisam nikada ni razmišljao o tome. Ne vidim se u budućnosti u ulozi trenera. Vidim se kao osobu koja radi neke druge stvari, van fudbala, ali samo Bog zna šta budućnost nosi - rekao je proslavljeni portugalski fudbaler.

Priznao je kada misli da se penzioniše, kao i u kom će klubu to uraditi.

- Ne znam da li će to biti uskoro ili za dve, tri godine, ali verovatno ću karijeru završiti ovde, u Al Nasru. Srećan sam u klubu, osećam se jako dobro u ovoj zemlji i volim da igram u Saudijskoj Arabiji. Želim da nastaviim ovde.

Cristiana Ronalda sada čeka utakmica njegovog Al Nasra protiv Al Feihe, a nakon toga bi trebalo da igra za reprezentaciju Portugala protiv Hrvatske 5. septembra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati