Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 08. 2024. 09:35 0

Bio najskuplji na svetu, sad ga niko neće

Barselona je htela Nika Vilijamsa, pa onda Rafaela Leaoa, na kraju je probala da dovede Luisa Dijaza, ali nema se novca! Katalonci su kupili Danija Olma i sada redom rasprodaju igrače kako bi mogli da ga registruju, a u španskim medijima pojavila se informacija da su i u takvoj situaciji odbili Nejmara!

Pokajao se Brazilac što je 2017. godine u naponu snage odlazio iz kluba. U Pari Sen Žermenu su ga mučile povrede i bio je nekonstantan, dok je dolaskom u Al Hilal dobio veliki novac ali je odigrao tri meča, povredio se i nema ga na terenu godinu dana. Sada ima 32 godine i želi nazad.

Nejmar ima ugovor sa Al Hilalom na još jednu sezonu, a iako je sam kontaktirao klub i istakao da želi da se vrati kada mu istekne ugovor to je odbijeno. Đoan Laporta i uprava su bili oduševljeni i želeli su da povuku taj potez, ali je novi trener Hansi Flik stavio veto na tu odluku. Očigledno da Nemcu ne pada na pamet da radi sa igračem koji ima istoriju nediscipline u karijeri i izlazi iz teške povrede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati