Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 08. 2024. 13:56 1

Ronaldo započeo novu karijeru (VIDEO)

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, otvorio je službeni Jutjub kanal koji je za svega sat vremena sakupio više od milion pretplatnika.

Kao jedan od najpopularnijih sportista planete, Ronaldo privlači enormnu pažnju svakim svojim potezom, a sada će njegovi fanovi imati mogućnost da žitot portugalske zvezde isprate i putem Jutjub kanala.

Čekanje je završeno. Moj Jutjub kanal je konačno ovde. Pridružite mi se na mom novom putu- poručio je Ronaldo po otvaranju profila, koji je za sat vremena sakupio više od milion pretplatnika.

Uskoro bi Kristijano trebao da pokrene i sopstveni podkast, a očigledno je otvaranje Jutjub kanala bio prvi korak ka ostvarenju ove zamisli.

Kanal nosi naziv UR i pored fudbalskih sadržaja i tema baviće se i nekim temama nevezanim za sport, a koje su u sferi Ronaldovog interesovanja.

Veoma sam srećan što je ovaj projekt zaživeo. Dugo sam razmišljao o ovome i konačno se ideja ostvarila. Uvek sam uživao družeći se sa navijačima na društvenim mrežama i Jutjub kanal će mi omogućiti još veću priliku za to - rekao je Ronaldo i dodao:

Fanovi će moći da saznaju više o meni, mojoj porodici, pogledima na različite stvari. Jedva čekam da podelim sa vama brojne razgovore s mnogim interesantnim ljudima - poručio je Kristijano Ronaldo.

Portugalcu, inače, ugovor sa Al-Nasrom ističe narednog leta, a videćemo da li to možda znači i kraj njegove karijere ili ćemo ga i dalje gledati, možda i u nekom drugom klubu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati