Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 08. 2024. 21:51 0

PAOK razbio Šamrok na "Tumbi", Živković asistent!

Fudbaleri PAOK-a iz Soluna savladali su na svojoj "Tumbi" irski Šamrok sa 4:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u glavnu fazu Lige Evrope.

Grčki crno-beli poveli su u poslednjim trenucima prvog dela kada je sopstvenu mrežu pogodio defanzivac Šamroka Danije Kliri. Domaćin je posle tri minuta igre u nastavku udovstručio prednost. Asistenciju srpskog reprezentativca Andrije Živkovića u gol je pretvorio Brazilac Tajson.

Ubrzo su gosti ostali sa desetoricom zbog crvenog kartona Džouše Honohana, a na 3:0 za Solunjane povisio je je Janis Konstantelias u 67. minutu. Činilo se da će ovaj rezultat ostati na snazi kada je u 92. minutu Konstantinos Kulirakis promašio penal za PAOK, ali su domaći došli do četvrtog gola preko Abdul Rahmana Babe u petom minutu sudijske nadoknade.

U ostalim utakmicama poljski Plzenj je sa 1:0 savladao škotski Harts, švedski Elfsborg sa minimalnih 1:0 kao gost bio bolji od norveškog Moldea, letonski RFS sa 2:1 pobedio kiparski APOEL, dok su austrijski LASK i rumunski FCSB remizirali - 1:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati