Fudbal

Direktno.rs

18. 08. 2024. 07:05 0

Ibra: Prelazni rok se završava kad ja kažem

Nova sezona Serije A počela je ovog vikenda, a prelazni rok traje do 30. avgusta. Italijanski mediji nagađaju da bi veliki klubovi tek mogli da naprave neke transfer bombe povodom čega su razgovarali sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Otkako je otišao u igračku penziju Zlatan ima ulogu savetnika u Milanu, a zapravo bez njega nijedna bitna odluka ne može da se donese, uključujući i prodaju i kupovinu igrača, što je sam i potvrdio.

Do sada su stigli Strahinja Pavlović, novi evropski šampion Alvaro Morata, Emerson Rojal, a u subotu je predstavljen i dolazak Jusufa Fofane iz Monaka. Ipak, Ibrahimović tvrdi da to nije sve.

- Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. On je kompletan igrač, koji ume da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega - rekao je Ibrahimović, pa potom dodao:

- Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milana. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Ova četiri igrača koja smo doveli su bili prioriteti i pre nego što je stigao trener Fonseka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati