Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 08. 2024. 23:03 0

Milojević kritikuje posle ubedljive pobede

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički rezultatom 4:1 u derbiju petog kola Superlige Srbije, a svoje utiske su posle utakmice izneli stratezi oba tima.

Vladan Milojević, šef stručnog štaa prvaka Srbije, govorio je pohvalno o svojim pulenima.

- Nekim igračima fali takmičarskog ritma. Odigrali smo dobru utakmicu, igrači sa klupe su dali svoj doprinos. Čukarički je mogao da nas kazni nekoliko puta, to ne sme da nam se dešava. Kasnije smo i primili gol, ali mi je drago da su bili motivisani igrači koji su dobili priliku. Pohvalio bih Luku Ilića, moramo da nađemo minute za sve. Imamo dosta kvalitetnih fudbalera, ali treba još malo da se "upakujemo" - rekao je Zvezdin Klark Kent posle meča.

Crvenu zvezdu sada očekuje duel plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Bode Glimta u Norveškoj, koji će se igrati na veštačkoj travi, baš poput ovog u Pančevu.

- Ovaj teren i onaj u Norveškoj ne mogu da se porede. Lepo je ovde, svaka čast domaćinu na svemu što je probao da uradi, ali je u Norveškoj mnogo drugačije - dodao je Milojević.

Sa druge strane, Goran Stanić, trener Čukaričkog, nije bio zadovoljan igrom svog tima.

- Nismo bili na nivou. Loše smo ušli u meč. Probali smo sa izmenama u drugom delu, ali nismo uspeli. Moramo da se konsolidujemo, a Zvezdi želim sreću u nastavku sezone - poručio je Stanić.

Posle ove utakmice, Crvena zvezda se osamila na vrhu tabele Superlige Srbije sa 13 bodova, dok je Čukarički ostao na trećoj poziciji sa 10.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati