Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 08. 2024. 11:44 0

Gatuzo ne prašta: Izbacio iz tima Ivana Perišića

Đenaro Gatuzo je došao u Hajduk pred početak nove sezone i odmah uveo nova, striktna pravila kojih svi moraju da se pridržavaju, pa i zvezde poput Ivana Perišića.

Italijanski stručnjak je, kako prenosi Index.hr, iz ekipe odstranio Perišića zbog nediscipline pred duel u hrvatskoj ligi sa ekipom zagrebačke Lokomotive.

Perišić je ove sezone i zvanično postao igrač Hajduka pošto je prethodne sezone bio pozajmljen igrač Totenhema, ali nije još pronašao pravu formu. To se, izgleda, odrazilo i na njegovu disciplinu, pa je prekršio neki od Gatuzovih kodeksa ponašanja i izbačen je iz ekipe za meč sa Lokomotivom.

Nije ovo prvi put nekadašnjem treneru Milana da izbaci igrača iz ekipe, pošto je ove sezone isto uradio i sa još jednim važnim "šrafom" ekipe Emirom Sahitijem koji nije bio u konkurenciji za tim protiv Toršavna. Gatuzo je i ranije bio vrlo jasan po pitanju poštovanja pravila:

- Od prvog dana kada sam preuzeo funkciju trenera Hajduka, postavio sam stroga pravila discipline. Mi smo tim i svi moraju da poštuju dogovorena pravila. Emir Sahiti je zakasnio na jednu klupsku obavezu i zbog toga je ostao u Splitu. Nadam se da se to više neće ponavljati ni njemu, ni bilo kom drugom igraču. Radije ću izgubiti utakmicu nego dostojanstvo. Pravila moraju da budu jednaka za svih 25 igrača, i nadam se da ovakvi incidenti neće postati praksa - rekao je Gatuzo po dolasku u splitski klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati